Flix Tip

Flix Tip: Braqueurs

Een team kan nog zo goed functioneren, hebzucht ligt altijd op de loer. Het breekt een groep overvallers rondom Parijs lelijk op, want ze zullen aan de slag moeten voor drugshandelaars. En vanaf daar gaat het in Braqueurs verschrikkelijk mis.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Braqueurs

Braqueurs is een echte misdaadtriller, met alle ingrediënten die je daarin mag verwachten. Actie, wantrouwen en een thuisfront in onzekerheid. Onder leiding van leider Yanis weten Eric, Nasser en Frank zeer succesvol geldtransporten te overvallen. Er lijkt voor het kwartet geen vuiltje aan de lucht, tot hebzucht om de hoek komt kijken. Niet eens van één van de leden, maar de jongere broer van Yanis (Amine) kan zich niet beheersen.

Hij heeft een kleine rol bij de groep, maar vindt dat hij recht heeft op meer. Om zichzelf te bewijzen begaat hij een zeer naïeve en vooral grote fout. Het zorgt ervoor dat het team voor een groep dealers zal moeten werken, met plotseling hele grote risico’s. Het duurt dan ook niet lang voor de vier mannen recht tegenover de dealers komen te staan en Braqueurs echt explosief wordt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?