Flix Tip

Flix Tip: Case

Trapped en Brot (The Valhalla Killer) zijn inmiddels zeer bekende IJslandse crimeseries op Netflix. Wat verborgen in het archief staat nog een derde reeks: Case.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Case

Voor het verschijnen van Case was ook Rettúr te zien. Hierin werden telkens losse zaken opgelost. Eén van de personages was Logi, een advocaat die alles in handen had tot hij zijn leven om zeep hielp door drank en wilde roekeloze acties. In de serie Case is hij de hoofdpersonage die een nieuw doel heeft gevonden.

Verdachte zelfmoord

Er is namelijk een zelfmoord van een tiener die in eerste instantie weinig aandacht trekt. Er lijkt weinig twijfel over de zelfmoord, tot Logi zich ermee begint te bemoeien. Hij vertrouwt het namelijk niet en vindt één rechercheur die mee gaat in zijn visie. De politie laat het verder links liggen en neemt niet eens de moeite om met haar biologische ouders, drugsverslaafde zusje of pleegouders te gaan praten. Al snel blijkt er echter veel meer aan de hand te zijn, want het meisje is vlak voor haar dood verkracht.

Bekijk de trailer van Case

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?