Flix Tip

Flix Tip: Chesapeake Shores

Het is bijna een klassiek verhaal, maar daarom niet minder leuk. Een vrouw verlaat op jonge leeftijd het kleine dorp voor de grote stad. Ze werkt hard aan haar carrière en zelfs zo hard dat ze haar kinderen aan het verwaarlozen is. Ze keert tijdelijk terug naar het dorp, stort in en komt tot inkeer. Abby O’Brien Winters is de naam in Chesapeake Shores

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Chesapeake Shores

Abby is vanuit het mooie kunstdorpje Chesapeake Shores verhuisd naar New York. Daar heeft ze hard gewerkt aan haar carrière, maar is inmiddels gescheiden en heeft daardoor wat weinig tijd meer over voor haar dochters. Op een dag hangt haar zusje Jess aan de lijn, het gaat namelijk helemaal mis met de renovatie van The Inn. Dat is het moment dat ze besluit om naar de kust af te reizen.

Dat lijkt een kleine stap, maar al snel blijkt dat er een flinke geschiedenis is. Abby is namelijk zomaar vertrokken, want ze heeft onder meer haar vriend  zomaar in de steek gelaten. Alles is in gang gezet toen haar moeder eerder uit Chesapeake Shores was vertrokken. Eenmaal aan de kust beseft Abby dat het verkeerde pad aan het bewandelen is in de grote stad, alleen het wordt telkens gecompliceerder. Zeker als haar moeder ook op komt duiken. De dramaserie slaat precies de goede toon aan, waardoor er een goede feelgood in het dorp heerst. Hallmark is dan ook bezig met het maken van een tweede seizoen van Chesapeake Shores, het eerste seizoen is te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?