Flix Tip

Flix Tip: Deep Water

In Nederland is het winter, maar in Australië is het dat natuurlijk nóóit (alhoewel, het verschilt natuurlijk per gebied). Hoe dan ook: heb jij zin om Down Under te gaan? Dat kan met de Netflix-thrillerserie Deep Water!

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Deep Water

De serie Deep Water neemt je mee naar het overbekende strand nabij Sydney, Bondi Beach. Wanneer aldaar het verminkte lijk van een jongeman wordt gevonden in een appartement aan het strand, worden Tori Lustigman (Yael Stone) en Nick Manning (Noah Taylor) op de zaak gezet. Zij vragen zich meteen af: is dit een brutale moord, is er misschien een overval misgegaan, of is het tóch een homohaat-misdrijf? Er vinden steeds meer rituele moorden plaats en de detectives ontdekken dat de moordenaar gebruikmaakt van de app ‘THRUSTR’ om zijn slachtoffers te volgen. Elke lokale gebruiker van deze app is natuurlijk in gevaar en het wordt een heuse race tegen de klok om de killer te vangen voordat hij nieuwe slachtoffers maakt!

Deep Water wordt vrij gemiddeld gewaardeerd op ratingwebsite IMDb, al is de 6,9 die de serie scoort natuurlijk niet slecht te noemen. Wat echter buiten kijf staat, is dat de show het ‘Australië-sfeertje’ goed overbrengt, en dat is natuurlijk altijd een plus. Dat de miniserie uit één seizoen (vier afleveringen in totaal) bestaat, is dat misschien ook wel. Immers; je hoeft niet je hele leven te vergooien om je onder te dompelen in de thrillerserie… Je bent er juist zó doorheen.

Bekijk de trailer van Deep Water

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?