Flix Tip

Flix Tip: El Club

Een groep rijkeluiskinderen in Mexico City lijkt alles te hebben wat hun hartje begeerd. Maar niets blijkt minder waar: door enorme druk vanuit het thuisfront starten ze samen een handel in MDMA. Alle problemen die hand in hand gaan met drugshandel komen daar bij kijken.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

El Club

Pablo is een knappe, charismatische jongen die geobsedeerd is door geld en macht. Samen met zijn (ex-)liefje Sofia, beste vrienden Matías en Jonas en huishoudster Maria zet hij ‘De Club’ op poten: een organisatie die, met de datingapp Meet als dekmantel, veel geld wil verdienen met de verkoop van MDMA.

Problemen met familie, concurrentie en de wet

Als de vader van Pablo in de gevangenis belandt, en hij zijn gezin zonder een rooie cent achterlaat, neemt de druk op het snel geld verdienen verder toe, en breidt El Club zich steeds meer uit.

Maar dat betekent ook dat de problemen zich opstapelen. Er komen concurrenten in Mexico City, liefde ontaardt zich in iets gevaarlijks en er ontstaan zelfs breukjes onderling. Gaat het nog goed komen, of is El Club gedoemd te mislukken, met alle gevolgen van dien?

Bekijk de trailer van El Club

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?