Laatste nieuws over Netflix

Flix Tip: El dia menos pensado

Heb jij ook zoveel zin in de Tour de France? Nog maar een paar dagen geduld en het Grand Départ vindt al weer plaats, dit keer in Kopenhagen. Om alvast in de stemming te komen kun je El dia menos pensado checken op Netflix!

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

El dia menos pensado

El dia menos pensado betekent zoiets als ‘de meest onverwachte dag’ en volgt het wel en wee van de Movistar-wielrennersploeg, die vooral bekendstaat als chaotisch. Iedere koers gebeurt er wel iets nieuws, iets waar men geen rekening mee had gehouden, waardoor alle plannen overboord kunnen. Uitdagingen, controverses en interne conflicten; kopman Alejandro Valverde en co krijgen het allemaal voor hun kiezen.

In El dia menos pensado belicht deze controverses middels interviews met teamleden, coaches en medewerkers. De uitgelichte renners worden geconfronteerd met triomfen en teleurstellingen, en de spanning die wordt gecreëerd door hun rivaliteit – Mikel Landa versus Richard Carapaz, Mikel Landa versus Nairo Quintana en Quintana versus Alejandro Valverde versus Marc Soler (je leest het goed: een ‘driehoeksconflict’!).

Er staan nu twee seizoenen van El dia menos pensado en we wachten nog op het derde, met daarin bad boy Miguel Ángel López en onze eigen Annemieke van Vleuten. Regisseur Marc Pons zei dat seizoen 3 voor de Giro d’Italia van 2022 uit zou komen, maar inmiddels ligt de Ronde van Italië al weer een tijdje achter ons. El dia menos pensado wordt op ratingwebsite IMDb gewaardeerd met een alleszins acceptabele 7,4!

Bekijk de trailer van El dia menos pensado

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?