Flix Tip

Flix Tip: El Recluso

Nog geen minuut in El Recluso zit je in een snoeiharde achtervolging en maakt Dante Padro zijn entree in de zwaarste gevangenis van Mexico. Maar hij blijkt daar te zijn voor een speciale missie, die zijn leven compleet op zijn kop zet.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

El Recluso

Dante Padro is een schuilnaam voor een voormalig Amerikaanse militair (Lazaro Mendoza), die door een voormalig werkgever gevraagd wordt voor een bijna onmogelijke taak. Hij laat zich vrijwillig opsluiten om te achterhalen waar de dochter van een Amerikaanse rechter is gebleven. En dat is misschien wel een stuk dichterbij dan iedereen denkt…

In La Rotunda wacht hem de hel, zo wordt direct duidelijk. Diverse bendes vechten elkaar de tent uit en Dante moet voor zichzelf op zien te komen. Hij schuwt daarbij niet de aanval om zo snel mogelijk aan informatie te komen, maar ondertussen knaagt er iets bij hem. Want er klopte iets niet toen hij werd opgepakt, de gevangenisdirecteur vertrouwt Dante op zijn beurt niet en er spelen veel meer zaken binnen de muren van La Rotuna dan je zou denken in een gevangenis.

Bekijk de trailer van El Recluso

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?