Flix Tip

Flix Tip: El Silencio del Pantano

Pedro Alonso is als Berlin in La Casa de Papel een zeer geliefd acteur geworden. Ondanks zijn keiharde karakter werd hij al snel één van de favorieten. Inmiddels heeft Alonso op Netflix ook zijn eigen film: El Silencio del Pantano.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

El Silencio del Pantano

Zo kunnen we van Pedro Alonso een volledig andere kant gaan zien. Het verhaal speelt zich af in Valencia. Q, zoals Alonso in El Silenco del Pantano heet, is een gewezen journalist. Inmiddels schrijft hij misdaadromans, is een gevierd schrijver met veel fans. Alleen hij heeft ook een heel andere kant.

Een pure psychopaat

Q is namelijk eigenlijk een pure psychopaat en vooral eenzaam. De keiharde moorden, dood en verderf uit zijn boeken komen niet zomaar uit zijn pen rollen. Het zijn de echte gedachtes van Q, die hij moet zien de kanaliseren. Dat gaat goed tot hij een onderzoek is begonnen naar corruptie. Het is research voor zijn nieuwste boek, alleen de grens tussen fictie en realiteit begint nu dan eindelijk compleet te vervagen.

Bekijk de trailer van El Silencio del Pantano

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?