Flix Tip

Flix Tip: Get Even

Get Even, opvolger van Pretty Little Liars? Op Netflix kun je sinds kort aan de slag met een gloednieuwe Britse tienerdramaserie. Terwijl een groepje meisjes de pesters op hun school wil ontmaskeren, valt er al snel een dode. Maar wie zit daar achter?

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Get Even

Get Even is oorspronkelijk afkomstig van BBC, maar inmiddels ook te bekijken op Netflix. Nog voor de release werd de Britse dramaserie al vergeleken met Pretty Little Liars. In Get Even draait het allemaal om Kitty Wei, Bree Deringen, Margot Rivers en Olivia Hayes. Zij zijn een geheim groepje gestart onder de naam DGM (Don’t Get Mad) waarmee ze het pestgedrag op hun school aan de kaak willen stellen.

Ze hebben hun plan goed uitgedacht, maar alles verandert als één van de personen die zij in het vizier hebben plots dood is. Alhoewel het in eerste instantie lijkt op zelfmoord, duurt het niet lang voordat duidelijk wordt dat het slachtoffer vermoord is. Als bij zijn lichaam een briefje wordt gevonden met de tekst ‘DGM’ moeten de meiden erachter komen wie hun wil laten opdraaien voor de moord.

Bekijk de trailer van Get Even

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?