Flix Tip

Flix Tip: Gun City (La sombra de la ley)

Ben jij in de mood voor een Frans-Spaanse thriller? Dat is wel héél specifiek, maar mocht het kloppen, dan is dit jouw moment! Je kunt Gun City (La sombra de la ley) namelijk opzetten op Netflix.

Heb jij weleens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Gun City (La sombra de la ley)

Gun City neemt de kijker mee naar het jaar 1921. Spanje bevindt zich in een periode van chaos en onrust. Het is immers een tijd waarin de straten van het Iberisch schiereiland onveilig worden gemaakt door misdadigers, anarchisten en ander gespuis. Illegale bedrijven sponnen hier de garen van, ze floreerden in de schaduw. Agent Aníbal Uriarte wordt naar Barcelona gestuurd en krijgt de leiding over een speciale missie: de daders die een militaire trein hebben gestolen moeten zo snel mogelijk opgespoord worden. Intussen wordt het land echter geteisterd door rellen, misdaden en corruptie, wat de missie van Aníbal moeilijk zo niet onmogelijk maakt. Het wordt een bijna onoverkomelijke taak voor hem om zijn doel te bereiken. Mede omdat werkelijk waar niemand op het plaatselijke politiebureau te vertrouwen is!

Gun City (La sombra de la ley) is een Netflix-film die 2 uur en 6 minuten duurt, genoeg vertier dus! Op ratingwebsite IMDb wordt de Frans-Spaanse titel beoordeeld met een alleszins acceptabele 6,3 en de score op Rotten Tomatoes is 63 procent. De consensus: deze film is goed te pruimen, soms gebeurt er misschien wat veel op het scherm, maar je verdoet je avond er zeker niet mee!

Bekijk de trailer van Gun City

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?