Flix Tip

Flix Tip: How to Sell Drugs Online (Fast)

Er staan al best veel goede Duitse series op Netflix, met de mysterieuze show Dark als absolute uitschieter. Ook How to Sell Drugs Online (Fast) wordt echter behoorlijk goed beoordeeld. Heb jij die serie nog niet gezien? Dan is het een goed idee om hem eens een kans te geven!

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

How to Sell Drugs Online (Fast)

How to Sell Drugs Online (Fast) gaat over supernerd Moritz Zimmermann (gespeeld door acteur Maximilian Mundt), die dan wel ontzettend slim is, maar helemaal niet populair. Als hij gedumpt wordt door zijn knappe vriendin Lisa Novak (Lena Klenke), die opeens een relatie begint met de drugsdealer van de school waar ook Moritz op zit, moet hij daar natuurlijk wat tegenoverstellen. Hij gaat samen met zijn gehandicapte vriend Lenny Sander (Danilo Kamperidis) ecstasy verkopen, en dat gaat de twee veel beter af dan verwacht.

Al snel hebben de Duitse maatjes een ongelooflijk groot drugsimperium in handen… en dat kan natuurlijk niet goed gaan. Allereerst is het natuurlijk illegaal wat Moritz en Lenny doen, maar ze lopen ook tegen de nodige logistieke problemen aan én ze krijgen last van hun geweten: kán het eigenlijk wel wat ze doen?

Er staan inmiddels twee seizoenen van How to Sell Drugs Online (Fast) op Netflix en het laatste dateert uit de zomer van 2020. Snel na de release van seizoen 2 werd aangekondigd dat de streamingdienst ook een derde seizoen van de show besteld had, maar wanneer dat precies uitkomt is nog altijd onbekend. Het zou kunnen dat we eind 2021 kunnen genieten van nieuwe afleveringen van de vermakelijke Duitse serie (7,9 op IMDb), maar het is ook een goede mogelijkheid dat Netflix, mede door het coronavirus, voor een release aan het begin van 2022 gaat.

Bekijk de trailer van How to Sell Drugs Online (Fast)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?