Flix Tip

Flix Tip: Is it Cake?

Is it Cake? Is het taart? In de Netflix-show Is it Cake? is dat precies wat de jury moet zien te achterhalen. En dat is vaak nog best moeilijk! Is it Cake? doet het wereldwijd gezien fantastisch, maar in ons land is het nog geen feest.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Is it Cake?

In Is It Cake? gaan ervaren patissiers aan de slag met beslag en maken ze de waanzinnigste creaties van… taart! Een van de kandidaten is Andrew Fuller, die met zijn Sugar Freakshow hoge ogen gooit op het sociale medium Instagram. De meesterbakker uit Des Moines (Verenigde Staten) maakt allerlei horrorachtige eetbare creaties van taartbeslag, zoals bijvoorbeeld een hamburger met ‘hersen-inhoud’ en een hart met een mond vol tanden.

Meesterbakkers

De patissiers nemen het dus tegen elkaar op: wie de meest realistische objecten bakt, en de juryleden dus om de tuin leidt, gaat met een fikse geldsom naar huis. ‘Is het een naaimachine of taart? Is het een sneaker of taart? Is het een bowlingbal of taart?’, dat zijn de vragen die de juryleden in Is it Cake? steeds maar weer moeten beantwoorden. En zitten ze mis, dan winnen de meesterbakkers die verantwoordelijk zijn voor de baksels.

Smullen geblazen

In Nederland is de show misschien nog geen hype, maar in de rest van de wereld smullen Netflix-abonnees van Is it Cake?. In de Verenigde Staten is het bijvoorbeeld al de meest bekeken show op de streamingdienst! Wat populariteit betreft gaat de realityshow (overigens gepresenteerd door komiek en acteur Mikey Day, bekend van onder meer Saturday Night Live) series als Tiger King en Love is Blind achterna.

Bekijk de trailer van Is it Cake?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?