Flix Tip

Flix Tip: It’s Bruno!

Its Bruno Netflix

Is een hond hetzelfde als een mens? Voor Malcolm wel. In It’s Bruno! doet baasje Malcolm er alles aan om te voorkomen dat zijn hondje Bruno respectloos wordt behandeld, zelfs geweld schroomt hij niet. Ondertussen is de serie gevuld met een flinke dosis humor en herkenbare situaties voor mede-hondeneigenaren.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

It’s Bruno!

It’s Bruno volgt een man genaamd Malcolm met zijn geliefde hond Bruno. Samen bezoeken de straten van Bushwick, Brooklyn. Al in de eerste aflevering stuit Malcolm op een aantal situaties waarbij zijn hond respectloos wordt behandeld. Als een vrouw samen met haar kleindochter Bruno begint te aaien, is het voor Malcolm genoeg. Hij besluit het meisje terug te aaien om te laten zien hoe hun acties overkomen bij zijn hond, die hij juist behandelt als mens.

Gedurende het seizoen moet Malcolm steeds optreden om zijn hond te beschermen. Als hij op een dag een man tegenkomt bij het stoplicht met hondje Angie en die hond meer lijkt te kunnen dan Bruno, dan heeft Malcolm nog maar één doel: Bewijzen dat zijn hond genialer is dan Angie.

Achtergrondverhaal It’s Bruno

Met korte afleveringen is It’s Bruno! ideaal kijkvoer, maar het verhaal achter de serie is misschien wel nog interessanter. It’s Bruno! is afkomstig van Solvan ‘Slick’ Naim, die zelf ook de hoofdrol van Malcolm vertolkt. Zijn hond Bruno is ook echt zijn hond. Malcolm redde het beestje vijf jaar geleden. De regisseur is zo dol op zijn puggle, dat hij besloot om hem een eigen serie te geven. De meeste verhalen uit de serie zijn Malcolm en Bruno ook daadwerkelijk overkomen in de straten van Bushwick.

Trailer It’s Bruno