Flix Tip

Flix Tip: Jugar con Fuego

Op Netflix zijn veel Spaanse series te vinden die menig Netflixkijker al heeft gezien: La Casa de Papel of Vis a Vis, bijna iedereen kent ze wel. Gelukkig zijn er veel meer Spaanse series te vinden op Netflix, waaronder Jugar con Fuego.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Jugar con Fuego

De vertaling van Jugar con Fuego is spelen met vuur en dat is wat Fabrizio Ramírez doet. Hij werkt op een koffieplantage in Colombia en is verantwoordelijk voor het runnen van de koffiewinkel, daarnaast deelt hij het bed met Martina en Camila, de vrouwen van de plantage-eigenaren. Beide vrouwen zijn hartsvriendinnen en delen bijna alles met elkaar, zelfs Fabrizio, al weten ze dat niet van elkaar.

Spelen met vuur

Als Fabrizio vervolgens verliefd wordt op de dochter van een van de vrouwen en de jaloezie bij zijn minnaressen toeslaat, slaat de spreekwoordelijke vlam in de pan. Als de ware reden voor het vertrek van Fabrizio vanuit Mexico naar Colombia bekend wordt, gaat het pas echt mis, waardoor de levens van de mensen die hem dierbaar zijn op het spel komen te staan.

Bekijk de trailer van Jugar con Fuego

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?