Flix Tip

Flix Tip: Kara Para Ask

Soms heb je gewoon helemaal niks te doen, en dan is Netflix natuurlijk dé uitkomst. En al helemaal als een serie maar liefst 164 afleveringen telt! En die vlieger gaat op voor Kara Para Ask, een Turkse televisieserie vol drama, romantiek, actie en mysterie!

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Kara Para Ask

Kara Para Ask vertelt het verhaal van rechercheur Ömer, die zijn familie en vrienden in Istanbul bezoekt. Hij gaat met zijn vriend Arda mee naar een melding over dubbele moord, en tot zijn grote ontsteltenis treft hij op het plaats delict het levenloze lichaam van zijn verloofde Sibel aan. Ze wordt gevonden in een auto naast de rijke zakenman Ahmet Denizer, die eveneens om het leven is gebracht. Ömer is meteen vastberaden om uit te zoeken waarom zijn grote liefde is vermoord… Wat was haar connectie met Denizer precies? Had ze soms een affaire met hem? Was ze verwikkeld in zaken die het daglicht niet konden verdragen? Hoe goed kende hij haar eigenlijk?

Bij de familie van Ahmet is eigenlijk precies hetzelfde aan de gang, maar dan natuurlijk met betrekking tot de zakenman. Ook bij hen overheerst vooral ontsteltenis en ongeloof. Zijn dochter Elif komt als eerste meer te weten over de moordzaak. Ze krijgt namelijk bezoek van misdadigers die haar vertellen dat haar vader hen diamanten schuldig was. Elif krijgt de taak om die op te sporen en terug te bezorgen, maar ze heeft eigenlijk helemaal geen idee waar ze uit zouden kunnen hangen. Bovendien moet ze dit alles in het geheim doen…

Kara Para Ask scoort een alleszins acceptabele 7,3 op ratingwebsite IMDb en de serie telt dus 164 afleveringen, wat betekent dat je je de aankomende tijd (lees: weken, maanden, jaren) niet hoeft te vervelen!

Bekijk de trailer van Kara Para Ask

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?