Flix Tip

Flix Tip: Kidnap

They Messed with the wrong Mother, zo is de ondertitel van Kidnap. En daar is geen woord aan gelogen. Wanneer de zoon van Karla Dyson wordt ontvoerd, ontstaat er een strijd die pas ophoudt wanneer Karla haar doel heeft bereikt.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Kidnap

Halle Berry speelt in Kidnap het hoofdpersonage en is geroemd voor de wijze waarop ze deze rol invult. Samen met haar zoontje Frankie gaat ze naar een pretpark. Ze krijgt een belletje van haar advocaat dat haar ex-man de voogdij opeist. Wanneer ze ophangt kan ze Frankie niet meer terugvinden. In een flits ziet ze dat hij een auto in wordt geduwd en vanaf dat moment gaat alles vol gas.

Karla doet er logischerwijs alles aan om haar zoon terug te krijgen, maar gaat daarbij al snel voorbij de routes die je meestal ziet in films die draaien om een ontvoering. Ze doet een poging om zich bij de politie te melden, maar besluit na één blik op de wand met posters van verdwenen kinderen dat ze op een dood spoor zit. Ze zal zelf achter de ontvoerder aan moeten gaan.

En dat doet Karla Dyson dan ook met volle overgave en zal daar niet mee stoppen tot ze Frankie weer veilig thuis heeft. En daarom heeft de ontvoerder misschien wel het verkeerde jongetje uitgezocht om te ontvoeren, want hem wacht een helse strijd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?