Flix Tip

Flix Tip: Kuş Uçuşu (As the Crow Flies)

Als je aan Turkije denkt, denk je misschien aan een all-inclusive zonvakantie in Alanya (dan wel Side of Bodrum), maar het land heeft zó veel meer te bieden. Series bijvoorbeeld, zoals Kuş Uçuşu (As the Crow Flies).

Heb jij weleens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Kuş Uçuşu (As the Crow Flies)

Terwijl generatie X zich aan probeert te passen aan de nieuwe, ongelooflijk snel veranderende wereld van generatie Z, met onder andere sociale media en hele andere businessmodellen, is ze nog niet zich volledig bewust van het grotere plaatje. De kloof en de verschillen zijn immers bijzonder groot en sterk. Asli, adept van generatie Z, is een jonge fan van een gelouterde presentator, generatie X, die zich zich naar binnen wurmt bij de redactie. Ze krijgt de donkere kant van ambitie, afgunst en gezien willen worden echter voor haar kiezen. Zal Asli winnen of verliezen met haar methoden uit de nieuwe wereld, waarmee ze zich moet bewijzen?

Kuş Uçuşu telt momenteel één seizoen, dat op Netflix te vinden is, bestaande uit acht afleveringen van elk ongeveer vijftig minuten. Op ratingwebsite IMDb wordt de show beoordeeld met een acceptabele 6,3. Op Rotten Tomatoes telt de Turkse serie maar één review, die niet al te positief is, maar je bent toch zélf de beste scherprechter!

Overigens heeft Netflix nog géén verlenging aangekondigd, dus het is onzeker of Kuş Uçuşu een tweede seizoen krijgt. Dat is echter goed mogelijk.

Bekijk de trailer van Kuş Uçuşu (As the Crow Flies)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?