Flix Tip

Flix Tip: Marlon

Marlon Wayans kennen we al zo’n twintig jaar als komiek, nu heeft hij zijn eigen leven bij de hand genomen voor een komedieserie. Marlon draait dan ook om Marlon en zijn familie, waarvan hij eigenlijk gescheiden is. Maar sinds de scheiding is hij vaker in het huis te vinden dan ooit.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Marlon

Op het eerste oog lijkt de familie Wayne een gezellig gezin te zijn. Marlon en Ashley met hun kinderen Marley en Zack. Er is alleen één probleem, ze zijn gescheiden. Marlon woont inmiddels in een flatje samen met een vriend (Stevie).

Hoe vrolijk hij ook mag zijn, leven met Marlon is een flinke opgave. Op tijd komen is nou niet bepaald zijn sterkste kwaliteit en zijn kinderen de juiste richting in sturen is er ook lang niet altijd bij. Waar Ashley, behoorlijk gepusht door haar vriendin Yvette, haar leven vooruit te helpen, probeert Marlon juist angstvallig alles te houden zoals het was.

Voor inspiratie hoefde Wayans niet ver te kijken, want de serie is voor een groot deel een kopie van zijn eigen leven. Ook hij is lang getrouwd geweest en heeft twee kinderen, maar inmiddels is het gezin niet meer bij elkaar. Wat Marlon naast de boeiende familiesituatie interessant maakt, is dat hij een succesvolle vlogger is. Iedere aflevering opent dan ook met een stukje waarin Marlon de kijker meeneemt en neemt ondertussen door de afleveringen heen de wondere wereld van het vloggen op de hak.

Bekijk de trailer van Marlon

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?