Flix Tip

Flix Tip: Naked

Je staat voor de mooiste dag van je leven, maar er gaat iets gruwelijk mis. Je wordt naakt wakker in een lift, terwijl je op dat moment op je eigen bruiloft wordt verwacht. Valt je leven in duigen of is er nog meer aan de hand? Je blijkt namelijk vast te zitten in een tijdlus. Het zijn de inleidende beschietingen van de heerlijke komedie Naked.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Naked

Met Marlon Wayans als hoofdrolspeler weet je dat je ietwat flauwe humor macht verwachten, in Naked is dat wel verpakt in een pakkend verhaal. Wayans speelt Rob Anderson, een flierefluiter die als invaller op scholen werkt. Hij gaat trouwen met Megan, een succesvolle arts en dochter van de norse zakenman Reginald Swope. Die ziet zijn dochter liever trouwen met zakenpartner Cody Favors.

In opmaat naar de bruiloft loopt alles soepel, tot Rob naakt wakker wordt in een lift. Al snel ontdekt hij dat hij ook nog eens in de lift van het verkeerde hotel zit en zijn tijd beperkt is. Een hoger wezen geeft hem namelijk door een tijdlus kans op kans om te achterhalen wat er eigenlijk gaande is. Want hoe komt Rob naakt in die lift terecht? Hij blijkt erin te worden geluisd. Maar door wie dan? Want er zijn nogal wat kandidaten.

Door de constante tijdlussen blijft er een hoog tempo in Naked zitten, waardoor het geen moment gaat vervelen. De soms absurde situaties en grappen maken van Naked misschien geen kaskraker, maar wel een heerlijke film om op een regenachtige avond weg te kijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?