Flix Tip

Flix Tip: Northern Rescue

Northern Rescue Netflix

Na de dood van de vrouw van het gezin besluit de familie West te verhuizen en dat zet de toch al moeilijke situatie flink op scherp. Wat volgt is een boeiend filmdrama in Northern Rescue.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Northern Rescue

De familie West krijgt heel wat te verduren wanneer moeder Sarah ziek wordt. Ze overlijdt aan kanker en dat doet vader John West (gespeeld door William Baldwin, één van de vier Baldwin-broers) nadat de kinderen moeite hebben om alles te verwerken en er financiële problemen ontstaan besluiten om Boston te verlaten voor Turtle Island Bay.

John groeide hier op en de commandant bij de reddingsbrigade neemt zijn drie kinderen hierheen mee. Ze verblijven bij hun tante Charlie in een oud amusementspark en proberen een frisse start te maken. Nieuwe scholen, nieuwe vrienden en nieuwe uitdagingen. Maar de uitdagingen zitten vooral binnen het gezin. Want de omgeving is dan wel anders, het gemis van hun moeder is groot. Met name dochter Maddie ontspoort snel en zorgt voor moeilijke situaties. Aan John de taak om zijn gezin bij elkaar te houden, onder iedere omstandigheid. En dat valt niet mee.

Bekijk de trailer van Northern Rescue