Flix Tip

Flix Tip: O Sabor das Margaridas

O Sabor das Margaridas Netflix

Spelen de meeste Spaanse series zich af rondom Madrid, we reizen voor O Sabor das Margaridas naar Galicië. In het Noord-Westen van Spanje is een seriemoorder aan het werk, rechercheur Rosa Vargas moet dit zien op te lossen én haar eigen verleden overwinnen.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

O Sabor das Margaridas

De miniserie O Sabor das Margaridas – ook bekend onder de Engelse naam Bitter Daisies) bestaat uit slechts zes afleveringen, maar wel van bijna anderhalf uur aan een stuk. Meer dan genoeg flink in te duiken. Paus Benedictux XVI zal binnenkort naar Santiago de Compestella komen en jusit op dat moment verdwijnt een meisje. Martha wordt nier teruggevonden, maar wel haar kleren.

Het doet Rosa Vergas al snel denken aan een trauma uit haar eigen verleden en zo neemt ze er geen genoegen mee dat er gedacht wordt dat het een losstaande zaak is. Voor haar is direct duidelijk dat het gaat om een seriemoordenaar.

De samenwerking met de lokale politie loopt echter van geen kant, terwijl er steeds meer geheimen boven tafel komen. Het dorp Murias wordt langzaam in een wurggreep genomen wanneer er meer moorden plaats vinden en Rosa voor een bijna onmogelijke klus komt te staan.

Bekijk de trailer van O Sabor das Margaridas