Flix Tip

Flix Tip: Perdida

In navolging van onder meer El Recluso is er een nieuwe Spaanstalige thriller die meer dan heftig is. Perdida drijft Antonio tot het uiterste om zijn dochter terug te vinden, want je laat je niet zomaar opsluiten in een Colombiaanse gevangenis.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Perdida

De serie Perdida neemt je mee door twee landen, Spanje en Colombia. Daarnaast laat het een ontluisterend heftig beeld zien over illegale adoptie en drugshandel.

Dertien jaar lang is Antonio Santos al bezig om zijn dochter terug te vinden. Ze werd in Valencia ontvoerd en het spoor bracht hem naar Colombia. Daar wil hij Soledad vinden, maar moet wel een heel bizar plan uitvoeren. Hij laat zich namelijk oppakken voor drugshandel, zodat hij in de gevangenis iemand kan spreken die hem meer kan vertellen. Terwijl zijn advocate er alles aan doet om hem vrij te krijgen, weigert Antonio iedere medewerking. Soledad is tenslotte het enige dat telt. Het levert een ontzettend spannende reeks op.

Bekijk hier de trailer van Perdida

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?