Flix Tip

Flix Tip: Scream de Serie

De Scream-films kennen we allemaal, maar wist jij dat er ook een Scream-serie is, met al drie seizoenen? En die is het bekijken waard nog ook! Heb je zin in een bloederig televisiedagje, schakel dan in op Scream op Netflix!

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Scream

Behoeft het plot van Scream nog een uitleg? Nou ja, misschien voor de lezer die horror het liefste mijdt! Oké, Scream gaat over een moordenaar (mét iconisch masker) die het voorzien heeft op een groep met tieners. Heeft hij een slachtoffer gespot, dan is hij wel zo aardig om hem of haar eventjes een belletje te geven, zodat de arme ziel zich kan voorbereiden op zijn dood. Dat is natuurlijk ontzettend handig als je nog geen overlijdensrisicoverzekering hebt!

In de Netflix-serie Scream resulteert online pesten in een reeks moordpartijen. En die hebben wel heel veel weg van moorden uit het verleden… Misschien hebben ze wel een nieuwe killer geïnspireerd, of is de oude soms opgestaan uit de dood? Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Emma (Willa Fitzgerald), Audrey (Bex Taylor-Klaus), Brooke (Carlson Young), Noah (John Karna) en Maggie (Tracy Middendorf) moeten rennen voor hun leven! Ready or not, here the killer comes… en hij is uit op bloed, véél bloed.

Bekijk hier de trailer van Scream

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?