Flix Tip

Flix Tip: Sisters

Wat als je er pas op latere leeftijd achter komt dat je niet enig kind blijkt te zijn en je eigenlijk super veel broers en zussen hebt? Het is wat Julia (Maria Angelico) overkomt in Sisters, maar of ze nou wel zo blij moet zijn met haar verloren broers en zussen?

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Sisters

Julia (Maria Angelico) zorgt voor haar stervende vader. Als ze op een dag een brief wegbrengt die haar vader heeft geschreven, heeft ze niet door dat dat desastreuze gevolgen heeft. Haar vader komt er op zijn sterfbed voor uit dat hij als IVF-pionier heeft geknoeid met het zaad. Hij heeft zijn eigen sperma gebruikt in plaats van dat van onvruchtbare mannen.

Zijn onthulling zet het leven van Julia volledig op zijn kop. Alhoewel ze altijd heeft gedacht dat ze enig kind was, blijkt ze nu ineens veel meer broers en zussen te hebben dan ze ooit had verwacht. De onthulling van haar vader leidt echter ook tot de nodige ongemakkelijke situaties. Zo blijkt ze voor de onthulling seks gehad te hebben met één van haar broers.

Ook is het maar de vraag of ze nu wel zo blij is met de nieuwe broers en zussen die ze nu ineens heeft. Haar zussen Roxy, die bekend is als een tv-ster, en haar zus Edie, die een zenuwachtige advocate is, zijn nou niet de eerste mensen waarvan ze gehoopt had dat het familie zou zijn.

Bekijk de trailer van Sisters