Flix Tip

Flix Tip: Skylines

Hiphopproducer Jinn Hasanovic staat aan de vooravond van een glansrijke carrière in de muziek, als hij samen met zijn partner en vriend Tonik wordt ‘gescout’ door een bekende en roemruchte platenbaas van Skyline Records. Maar wat hij niet weet, is dat het tegelijkertijd ook zijn ondergang kan gaan betekenen..

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Skylines

Jinn ziet het al helemaal voor zich: een grootse carrière in de hiphopscene, met het daar bij komende leven vol mooie vrouwen en dure auto’s. Maar al snel ondervindt de producer ook dat diezelfde hiphopscene – in ieder geval betreft Skyline Records – ook direct verbonden is met georganiseerde misdaad, middels de teruggekeerde en bevreesde Ardan, broer van rapper Kalifa.

Bovendien zal Jinn zijn vriend Tonik, die altijd trouw aan hem is gebleven en echt zijn steun en toeverlaat was, in de steek moeten laten, als hij wil aansluiten in de stal van de belangrijke platenbaas van Skyline Records. Kiest hij voor zijn vriend, of toch voor een grote carrière?

Hiphop en misdaad gaan hand in hand

Ondertussen ligt Jinn vanwege zijn contact met Skyline Records onder een vergrootglas bij de politie, waar de talentvolle en ambitieuze agente Sara de strijd met de georganiseerde misdaad en drugshandel aangaat. Wel worstelt Sara met persoonlijke problemen en een oude liefde.

Weet ze desondanks een einde te maken aan de criminele activiteiten rond Skyline Records? En belandt Jinn uiteindelijk achter de tralies, of achter een microfoon in volle zalen? Je ziet het in de bloedstollende misdaadserie Skylines op Netflix.

Bekijk de trailer van Skylines

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?