Flix Tip

Flix Tip: Somewhere Between

Wat als je als moeder weet dat je je enige kind gaat verliezen als je geen actie onderneemt. Het is wat nieuwsproducente Laura Price (Paula Patton) gebeurt in Somewhere Between. Slaagt ze er op tijd in om het lot te veranderen zodat ze haar geliefde Serena bij zich kan houden?

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Somewhere Between

Nieuwsproducente Laura Price (Paula Patton) komt in een bizarre situatie terecht. De nieuwsproducente heeft zich vastgebeten in een zaak omtrent een seriemoordenaar. Als haar dochtertje in een onbewaakt ogenblik in haar eentje naar een auto wandelt, is ook zij één van de slachtoffers van de seriemoordenaar.

Laura Price kan niet omgaan met het verdriet dat het overlijden van haar dochter met zich meebrengt. Om weer bij haar dochter te kunnen zijn, probeert ze zelfmoord te plegen door zichzelf te verdrinken. Als ze op het nippertje gered wordt van de dood door een voormalig politie-agent, komt ze er al snel achter dat ze een aantal dagen terug in de tijd is en haar dochtertje weer springlevend is.

Laura Price krijgt dan ook de kans om een dodelijke week te herbeleven. Slaagt ze erin om het lot van haar achtjarige dochter te veranderen als ze weet waar, wanneer en hoe zij vermoord is? Kan ze het plan van de seriemoordenaar doorbreken? Samen met de voormalig politie-agent zet ze alles in het werk om Serena te redden. Maar als ze faalt, dan is ze haar dochter voor altijd kwijt.

Bekijk de trailer van Somewhere Between

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?