Flix Tip

Flix Tip: The Crime

De excentrieke rechercheur Tomek Nowinski werkt in een pittoreske stad in Polen genaamd Gdynia, waar de eeuwige rust plots doorbroken wordt door een reeks gruwelijke misdrijven.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

The Crime

In The Crime zien we hoe rechercheur Tomek Nowinski worstelt met persoonlijke (gezondheids)problemen en een golf van moorden in Gdynia. Startschot van een bloedstollende reeks is het aanspoelen van het lichaam van Piotr Miernus.

Al snel krijgen Tomek en Monika Krajewska, een nieuwe, nog ietwat onzekere collega die gelijk in het diepe wordt gegooid, de zus van slachtoffer Piotr, Ewa Miernus, in het vizier.

Cruciale pion

Maar als ook Ewa dood wordt aangetroffen, belandt de zaak volledig op zijn kop. Dat rechercheur Tomek gevoelens krijgt voor de reeds getrouwde Agnieszka Lubczyńska, een cruciale pion in de serie moorden, helpt ook niet bepaald mee.

Krijgen Tomek en Monika het ondanks alle tegenwerkingen voor elkaar om de plotse moordenregen te stoppen, en de dader(s) te pakken? Je ziet het allemaal in de Poolse misdaadserie The Crime.

Bekijk hier de trailer van The Crime seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?