Flix Tip

Flix Tip: The Good Cop

The Good Cop lijkt misschien op het eerste oog een politieserie met een stevige knipoog te zijn, maar schijn bedriegt. Het is vooral een lekkere feelgood serie tussen vader en zoon Tony en TJ Caruso, een corrupte ex-agent en de meest keurige rechercheur ooit. En wat voor vader en zoon, ze worden namelijk gespeeld door Tony Danza én Josh Groban.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

The Good Cop

Iedere aflevering van The Good Cop draait om een zaak die het team van TJ Caruso (Josh Groban) moet zien op te lossen. Groban zijn we gaan kennen vanwege zijn fantastische stem als zanger, inmiddels heeft hij ook een flinke acteercarrière. TJ is een agent waar nagenoeg iedere collega direct een hekel aan krijgt. Hij houdt zich tot op de millimeter aan de letter van de wet, komt wat sullig over om vervolgens ook nog eens veel zaken op te lossen. Zijn vader is bijna het omgekeerde.

Tony Carruso (gespeeld door Tony Danza) is jarenlang agent geweest, maar is in de gevangenis terechtgekomen nadat hij corrupt bleek te zijn. Tony is een van origine Italiaans patsertje die met zijn snelle babbel overal onderuit wil komen of het beste voor zichzelf wil regelen. Het zorgt voor een bijzondere balans tussen vader en zoon, waarbij vader zich ook steeds vaker – al dan niet onbedoeld – gaat bemoeien met de onderzoeken van TJ. De ontspannen sfeer, mede door de goedgeplaatste muziek, maakt The Good Cop een zeer fijne serie om te kijken. De afleveringen lopen door de krantenkoppen moeiteloos in elkaar open, waarbij de band tussen de personages steeds boeiender wordt.

Bekijk de trailer van The Good Cop

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?