Flix Tip

Flix Tip: The Kissing Booth

Driehoeksverhoudingen is vragen om problemen, zo ook in The Kissing Booth. Elle Evens komt namelijk voor een onmogelijke situatie te staan tussen haar beste vriend én diens knappe broer waar ze verliefd op wordt. Het levert een hilarische en romantische film op.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

The Kissing Booth

Het boek van Beth Reekle met de gelijknamige naam was al een doorslaand succes, sinds de release van de trailer ontplofte ook alles rondom The Kissing Booth. De trailer is al een kleine tien miljoen keer bekeken, ongekend hoge cijfers voor een trailer van een Netflix-film. Het verhaal trekt je dan ook eigenlijk gelijk mee.

Elle is een spontane tiener, die haar hele leven al een team vormt met Lee. Vanaf hun geboorte zijn ze onafscheidelijk en dat komt vooral doordat ze zich altijd keurig aan hun eigen regels hebben gehouden. Eén van de regels is dat Elle nooit wat gaat beginnen met de broer van Lee: Noah. Voor Elle zijn de regels heilig, maar dan….

..dan komt ze opeens in de Kissing Booth terecht. Wie ze daar treft? Uiteraard Noah! De twee worden al heel snel verliefd op elkaar en vanaf dat moment heeft Elle een probleem. Ze wil namelijk haar beste vriend niet bedriegen, maar liefde gaat voor alles toch? En hoe kan zit dit in hemelsnaam geheim houden voor Lee of het hem vertellen. Het levert een komische en tevens romatische film op.

Bekijk de trailer van The Kissing Booth

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?