Flix Tip

Flix Tip: The Mind of Aaron Hernandez

Ooit had Aaron Hernandez alles wat hij zich maar wensen kon. Hij was één van de sterspelers bij de New England Patriots, aan de zijde van quarterback Tom Brady en won zelfs een Super Bowl. Het ging echter helemaal mis met de American Football-speler, die betrokken raakte bij meerdere moorden.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

The Mind of Aaron Hernandez

Aaron Hernandez werd in 2010 gedraft door de Patriots en zette de wereld van het American Football op zijn kop. Hij deed het zelfs zo goed dat hij in 2012 een contractverlenging ter waarde van maar liefst 40 miljoen dollar verdiende. Op persoonlijk vlak ging het echter helemaal niet goed met de tight end van de Patriots. Hernandez werd in verband gebracht met de moorden van Daniel de Abreu en Safiro Furtado, en kreeg zelfs een levenslange gevangenisstraf voor de moord op Odin Lloyd.

In The Mind of Aaron Hernandez zien we hoe het zo ver heeft kunnen komen. Ook wordt er een link gelegd met een mogelijke hersenbeschadiging, iets wat ontzettend vaak voorkomt in het American Football. Hoe kan het in hemelsnaam gebeuren dat iemand die álles heeft, niet alleen geld maar ook een vrouw en kind, de verloofde van zijn eigen zus (Lloyd dus) door het hoofd schiet in een auto? Met als trieste climax de zelfmoord die de voormalige superster in 2017 pleegt in de gevangenis…

Bekijk hier de trailer van The Mind of Aaron Hernandez

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?