Flix Tip

Flix Tip: The Seven Deadly Sins

In de deze week verschenen top 20 gebingeracete series op Netflix in Nederland vonden we een aantal verrassende titels, zoals The Seven Deadly Sing. Deze animeserie staat op een vierde plaats en deze serie met inmiddels twee seizoenen verdient dan ook extra aandacht.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

The Seven Deadly Sins

Wie de film Se7en heeft gezien kan de zeven zonden wel dromen. Vraatzucht, hebzucht, luiheid, lust, afgunst, hoogmoed en wraak. Deze zonden komen mensen in deze moorddadige film van de maker van MINDHUNTER duur te staan. In The Seven Deadly Sins is een groep ‘zondige’ ridders nodig om prinses Elizabeth te helpen.

In 2012 verscheen The Seven Deadly Sins voor het eerst als Japanse fantasy manga serie en in nog geen drie jaar tijd waren er al tien miljoen exemplaren verkocht. Dat was dan ook aanleiding om er een verfilming van te maken met liefst 24 afleveringen in het eerste seizoen. Netflix verwierf de de internationale rechten en inmiddels is er een tweede seizoen verschenen. Voor 2018 staat er zowel een nieuw seizoen als een film gepland.

In The Seven Deadly Sins draait het dus om prinses Elizabeth. Haar koninkrijk wordt overgenomen door de Holy Knights. Deze tirannen hebben een mythisch verleden, want ze zouden The Seven Deadly Sins hebben verjaagd uit de regio Brittannia. Tien jaar later nemen de Heilige Ridders het koninkrijk voer en rest de derde prinses Elizabeth niets anders om aan een reis te beginnen op zoek naar The Seven Deadly Sins. Alleen hun hulp kan ervoor zorgen dat ze het koninkrijk terug in handen krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?