Flix Tip

Flix Tip: The Sinner

Als je met je gezin een dagje naar het strand gaat om te genieten van de zonnige dag, lijkt niets je dag te kunnen verpesten. Lijkt… Want in The Sinner gaat het flink mis voor Cora. Uit het niets vermoordt ze een andere strandganger. Niet alleen de politie staat voor een groot raadsel waarom Cora hem heeft vermoord, ook de jonge moeder heeft zelf geen idee wat haar tot haar actie heeft gezet. In The Sinner wordt dit indrukwekkende verhaal uitgelicht.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

The Sinner

The Sinner is in de Verenigde Staten al een ware hit te noemen en ook in Nederland verschijnt de ene na de andere positieve recensie over deze steengoede serie en dat is niet voor niets. De makers hebben een andere weg bewandeld dan we normaal gewend zijn bij dergelijke series. We willen er in The Sinner niet achter komen wie de moord heeft gepleegd, maar waarom de moord is gepleegd. Dat zit echter een stuk lastiger in elkaar dan van tevoren gedacht.

Als Cora samen met haar man en zoontje naar het strand gaat, lijkt er niet meteen iets aan de hand te zijn voor het gezin. Als Cora een peer voor haar zoontje snijdt en ze iets verderop een stelletje ziet en muziek hoort, gaat ze totaal door het lint. Ze gebruikt het mes om Frankie Belmont van het leven te beroven.

Cora is vanaf het eerste moment eerlijk over wat ze gedaan heeft, maar haar geheugen laat haar flink in de steek. Ze weet niet waarom ze tot de vreselijke daad is overgegaan. Het is de vraag of ze ooit haar geheugen terugkrijgt om erachter te komen waarom ze Frenkie heeft vermoord.

Komt er een seizoen 2 van The Sinner?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?