Flix Tip

Flix Tip: The World’s Most Extraordinary Homes

Er worden de meest bijzondere huizen gebouwd, op plaatsen waar we alleen maar van kunnen dromen. Piers Taylor en Caroline Quentin hebben het geluk dat ze op bezoek mogen bij deze pareltjes en het ons vervolgens tonen via The World’s Most Extraordinary Homes.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

The World’s Most Extraordinary Homes

Piers Taylor is een gevierde architect, terwijl Caroline Quentin een actrice is met een grote passie voor huizen. Zo gaan de twee Britten de wereld rond op zoek naar de meest bizarre woningen. In het eerste seizoen waren de huizen verdeeld over vier categorieën: bergen, bossen, aan de kust en ondergronds. In de vierde aflevering werd ook een verkapte grotwoning in Nederland bezocht.

Door het grote succes van de serie zijn Piers en Caroline nogmaals op reis gegaan voor een tweede seizoen, dat verdeeld is over twee delen. Daarin is de opzet gewijzigd en gaan er acht landen bezocht worden: de Verenigde Staten, Portugal, Zwitserland, Japan, Spanje, India, Noorwege en Israël.

De trailer van The World’s Most Extraordinary Homes

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?