Flix Tip

Flix Tip: Vivir Sin Permiso

Drugsbaronnnen hebben we in veel soorten en maten langs zien komen in series. Zolang ze de regie in handen hebben gaat alles prima en kunnen ze hun belagers in de hand houden. Maar wat als je lichaam tegen gaat stribbelen? Dat is het grote probleem van Nemo Bandeira.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Vivir Sin Permiso

In Galicië is Bandeira de grote man. Hij weet via het conservenbedrijf van zijn vrouw een zeer succesvolle drugshandel op te zetten. Maar dan gaat zijn lichaam hem tegenwerken, want Alzheimer brengt hem in de problemen. Terwijl Bandeira de ziekte voor iedereen probeert te verzwijgen, zoekt hij een opvolger voor de business.

Familiestrijd om de macht

Zijn zoon en dochter hebben eigenlijk helemaal geen interesse en zo komt hij uit bij zijn peetzoon. De advocaat Mario Mendoza is geknipt voor de klus, alleen wanneer zoon Carlos en dochter Nina hier lucht van krijgen verandert de situatie. Pardoes ontstaat er een strijd die verder gaat dan een familieruzie. Het eerste seizoen van Vivir Sin Permiso is te zien op Netflix en vanaf eind januari 2020 zal ook het tweede seizoen verschijnen.

Bekijk hier de trailer van Vivir Sin Permiso

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?