Flix Tip

Flix Tip: When Heroes Fly

Door de opmars van series heeft het beroemde festival van Cannes besloten om naast het filmfestival ook een seriesfestival in het leven te roepen. In 2018 werd de eerste editie gehouden en kwam When Heroes Fly uit de bus. De Israëlische serie staat nu op Netflix en maakt ontzettend veel indruk.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

When Heroes Fly

Four lost men, one missing woman, on a mission half way across the world. Het is de ondertitel van When Heroes Fly. De vier mannen zijn Aviv, Benda, Himler en Duby. Vier vrienden waren eigenlijk als een familie, maar toen brak de oorlog uit. Ze moesten allemaal naar het front en kwamen daar heel wisselend uit. Maar niemand had het volledig een plek kunnen geven.

De vriendschap verwaterde door de eigen problemen én het verlies van Yaeli. Bij een ongeluk is ze om het leven gekomen, tenminste dat geloven de vier tien jaar lang. Dan wordt Yaeli door één van het kwartet gezien in een krant en komen ze weer bij elkaar.

De oude wonden zijn nog niet geheeld, maar ze hebben één missie. Ze willen Yaeli weer in hun armen kunnen sluiten. Dat levert aan de andere kant van de wereld een hevige strijd op. Wederom met elkaar, maar ook met nog onbekende vijanden.

Bekijk de trailer van When Heroes Fly

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?