Flix Tip

Flix Tip: Wild Croc Territory

Soms heb je helemaal geen zin in een film of serie met diepte, maar ben je gewoon op zoek naar ‘dom’ vermaak. En waarom zou je op zo’n moment Wild Croc Territory op Netflix niet aanzetten? Lekker ontspannen naar krokodillen kijken!

Heb jij weleens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

Wild Croc Territory

Waar we normaal wat oudere titels behandelen in deze rubriek, dit keer een behoorlijk nieuwe, want Wild Croc Territory staat eigenlijk pas net op Netflix. Toch is het niet waarschijnlijk dat je deze ‘docuserie’ tegenkomt in een van de toplijsten. En daarom zetten we hem hier in het zonnetje.

Wild Croc Territory introduceert Matt Wright en zijn ‘onverschrokken’ team van krokodillenexperts, die enkele van ’s werelds gevaarlijkste reptielen in de wilde Australische outback vangen en verplaatsen. Een krokodil kan ontzettend groot en zwaar worden en is bovendien in staat om je in een mum van tijd van je leven te beroven, waardoor Wright en de zijnen te allen tijde voorzichtig te werk moeten gaan. Alle voorbereidingen ten spijt kan er echter altijd wat fout gaan… Daarnaast moet je wel een beetje gek zijn om een ‘krokodillenjager’ te worden en dat gaat zeker op voor de personen die je in Wild Croc Country ziet.

De nieuwe Netflix-serie bestaat uit in totaal tien afleveringen van elk zo’n half uur en vooralsnog krijgt de show een 7,4 als rapportcijfer op ratingwebsite IMDb. Niet slecht natuurlijk, voor een serie over krokodillen!

Bekijk de trailer van Wild Croc Territory

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?