Laatste nieuws over Netflix

FlixInfo organiseert Serie Kampioenschappen 2018

FlixInfo introduceert de Serie Kampioenschappen 2018. Waar in Rusland de gekte rondom het WK Voetbal is losgebarsten is er in Nederland geen sprake van enige WK-koorts. Het is er inmiddels genoeg ingewreven, het Nederlands elftal doet niet mee aan het WK. Terwijl de wereld geniet van het voetbal, gebruiken wij vaker dan ooit Netflix, om het verdriet weg te drukken. Met de Serie Kampioenschappen van FlixInfo barst echter ook hier de strijd los!

Series

Het concept van een serie is inmiddels al stokoud, maar Netflix heeft er zeker aan bijgedragen dat de populariteit hiervan naar een nog hoger level is gestegen. Dit komt mede door het feit dat we onbeperkt kunnen kijken, wanneer we maar willen: bingeviewen.

In de laatste jaren is het aantal series geëxplodeerd en daar zitten een hele hoop parels tussen. Het heeft tot een Netflix Serie Top 50 geleid. Op deze website updaten we deze lijst regelmatig. De 32 beste series zijn na de laatste update geselecteerd en mogen meedoen aan de Serie Kampioenschappen 2018, georganiseerd op Facebook door ons, FlixInfo.

Het concept

Het concept van de Serie Kampioenschappen 2018 is simpel. Vanaf vrijdag 15 juni is er tot en met 15 juli (de dag van de finale van het WK Voetbal) iedere dag een battle op Facebook. Dit vindt het gehele toernooi op een vast moment van de dag plaats: 14.00 uur. Twee series nemen het dan gedurende 24 uur tegen elkaar op. De serie met de meeste stemmen kwalificeert zich voor de volgende ronde, waarna de nieuwe battle van start gaat op Facebook. De acht beste series van de Netflix Serie Top 50 hebben het ‘voordeel’ van een beschermde status gekregen. Vervolgens is er middels een eerlijke loting (zonder warme balletjes) geloot wie elkaar treffen in de eerste ronde. Op papier moet voor hen de route naar de finale minder zwaar zwijn, maar ook tijdens de Serie Kampioenschappen 2018 liggen verrassingen uiteraard op de loer!

Klik hieronder op het schema van de Serie Kampioenschappen 2018 om de ontwikkelingen te volgen!

SK 2018 kwartfinale schema

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?