Laatste nieuws over Netflix

Floor is Lava komt terug op Netflix met tweede seizoen

De spelshow Floor is Lava keert terug op Netflix met een tweede seizoen. De unscripted-reeks wist zich qua kijkcijfers direct te meten met Love is Blind en Too Hot to Handle, want 37 miljoen kijkers zagen de hilarische afleveringen in de eerste maand na de release.

Genieten voor het gehele gezin

Floor is Lava zag in de zomer van 2020 het daglicht. In iedere aflevering moesten drie teams een waanzinnig parcours zien af te leggen zónder in de lava te vallen. Doordat het spelletje Floor is Lava ook op schoolpleinen maar al te bekend is, was het direct een spelshow voor het gehele gezin. Ondanks het succes bleef het lang stil, nu is er toch de officiële verlenging.

Tweede variant

Er wordt een tweede serie gemaakt van Floor is Lava, wanneer deze te zien zal zijn op Netflix is op dit moment nog niet duidelijk. Daarnaast zal er ook een variant worden gemaakt in India. Netflix laat steeds meer reality- en non-scripted shows maken. Momenteel is The Circle wekelijks te zien en zodra deze reeks klaar is volgt het tweede seizoen van Too Hot To Handle.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?