Laatste nieuws over Netflix

Formula 1: Drive to Survive 4 officieel aangekondigd

Het is geen verrassing meer voor de volgers van de Formule 1, maar de officiële melding is er nu ook vanuit Netflix. Er komt een vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Wederom zal de reeks te zien zijn medio maart, in dit geval maart 2022 dus.

Titelstrijd Max vs Lewis

De aankondiging komt een dag voor de herstart van het seizoen. In de eerste helft van 2021 hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton en steeds heter oplopende strijd afgewerkt. Waar de Nederlander de leiding in de WK-stand pakte, nam de Brit die de laatste race weer over. Dat was niet zonder slag of stoot en met name niet zonder incidenten. Hierover gaan we dus nog veel meer zien in Drive to Survive.

Camera’s draaiden al mee

Het was geen geheim dat de afgelopen maanden al opnames werden gemaakt voor het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Al vanaf de testdagen waren ze present en zullen de rest van het seizoen ook weer aanwezig zijn. Behalve de strijd aan kop zal uiteraard ook weer aandacht zijn voor de kleinere teams, waar dit seizoen het nodige aan de hand is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?