Laatste nieuws over Netflix

Formula 1 Drive to Survive seizoen 3: releasedatum én eerste beelden

Formula 1 Drive To Survive seizoen 3

Het nieuwe Formule 1-seizoen nadert en dan is daar de inmiddels gebruikelijke aankondiging van het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive. Voor het derde jaar op rij draaiden de camera’s van Netflix mee en werd een door corona geteisterd seizoen gevolgd. Het zal opnieuw spectaculaire beelden en verhalen opleveren.

Weer een ruime week voor de start

De start van het Formule 1-seizoen is iets opgeschoven doordat de Grand Prix van Australië is geschrapt. Hierdoor is op zondag 28 maart pas de eerste race in de woestijn van Bahrein. Ook de release van Drive to Survive lijkt daardoor een week te zijn opgeschoven. Vorig jaar werd het tweede seizoen een week voor de start van het seizoen gelanceerd. Nu is er dat hetzelfde: vrijdag 19 maart zullen de nieuwe episodes te zien zijn.

F1 ging door met de wereld op zijn kop

Terwijl de wereld op zijn kop komt te staan tijdens een van de meest uitdagende jaren voor de sport ooit, blijven 10 teams doorvechten om als eerste over de streep te gaan.” Het is de tekst die mee is gegeven aan het nieuwe seizoen. De F1-kalender werd volledig op zijn kop gezet en de races werden voornamelijk op Europese banen verreden. Daardoor werden ook veel nieuwe banen bezocht wat voor bijzondere races zorgden. In een bubbel trok het circus langs de diverse banen en landen, met slechts enkele coronagevallen. Uiteraard zal in het derde seizoen weer een nadrukkelijke rol zijn weggelegd voor Max Verstappen. Op 19 maart is alles te zien.

Teaser Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?