Laatste nieuws over Netflix

Formula 1: Drive to Survive seizoen 4 heeft zijn releasedatum te pakken

Het kampioensjaar van Max Verstappen komt spoedig naar Netflix. Het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive heeft namelijk zijn releasedatum te pakken. En zoals volledig in de lijn de verwachting zal dit een week voor de start van het nieuwe seizoen zijn.

Een week voor de start in Bahrein

Max Verstappen gaat op 20 maart van start als nieuwe wereldkampioen in de eerste race van het seizoen, dit jaar in Bahrein. De afgelopen jaren is het traditie geworden dat een ruime week voor de start van het nieuwe seizoen er een seizoen van F1: Drive to Survive op Netflix verschijnt. Zo ook nu. Het vierde seizoen zal op 11 maart 2022 worden gelanceerd op de streamingdienst. Alle afleveringen verschijnen dan in één keer.

Lewis vs Max

Er zal uiteraard worden ingezoomd op de epische tweestrijd tussen Lewis Hamilton en Verstappen. Wel is het de vraag in hoeverre we de Nederlander aan het woord krijgen. Hij was namelijk kritisch over het vorige seizoen en gaf aan zijn medewerking te willen minderen. Naast deze titanenstrijd zoomt Drive to Survive traditiegetrouw ook in op de andere teams, waardoor er een veel breder beeld ontstaat dan alleen die van de oranje bril. Met name de staartploegen leverden de afgelopen jaren boeiende verhalen op. Daarnaast is dit jaar de strijd achter Red Bull en Mercedes ook hevig geweest. Kortom volop stof voor een nieuw seizoen, te zien vanaf 11 maart.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?