Laatste nieuws over Netflix

Foto’s El Professor voorspellen bloedig einde La Casa de Papel

Bijna zit het verhaal van La Casa de Papel erop, we hebben alleen nog het laatste deel van seizoen 5 te goed. En het begint er meer en meer op te lijken dat de Spaanse actieserie een behoorlijk bloedig einde zal kennen…

El Professor als The Punisher?

Twee weken geleden kwam Netflix met een teaser van seizoen 5B en daarin horen we El Professor zeggen: “In de laatste paar uur heb ik twee zeer belangrijke mensen verloren en ik ben niet van plan om iemand anders in de steek te laten voor deze overval!” Maar er is nog iets aan het personage van acteur Álvaro Morte wat niet veel goeds voorspelt voor de tegenstanders van onze favoriete bankrovers.

Pistool

Sergio Marquina lijkt zich namelijk een hele nieuwe houding aangenomen te hebben. En dat is een voorbode voor wat we nog te zien gaan krijgen in de resterende afleveringen van La Casa de Papel. Op een foto van seizoen 5 zien we hem zelfs een pistool vasthouden, dus het lijkt er sterk op dat El Professor zich actief bezig gaat houden met de oorlog tussen de bankrovers en de autoriteiten.

Eén missie

Op een tweede foto zien we hem achter het stuur zitten, waarbij hij nogal ‘shellshocked’ uit zijn ogen kijkt. Sergio lijkt een duidelijk doel voor ogen te hebben en is overduidelijk niet op weg naar een verjaardagsfeestje. Biggelen er zelfs tranen over zijn wangen? Vanwaar de extreme woede?

La Casa de Papel met het zonder Tokyo (Úrsula Corberó) stellen, omdat zij in seizoen 5A om het leven kwam. Mogelijk laat El Professor zijn hands-off-benadering los, om zich actief met de problematiek te gaan bemoeien. En dat is nogal een verschil!

Speculeren is leuk, maar wanneer gaat La Casa de Papel 5B in première op Netflix? Op 3 december aanstaande, dus nog ongeveer een maandje geduld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?