Laatste nieuws over Netflix

Foto’s maken op filmsets? Het kan als Netflix-job!

grammaster netflixBen je helemaal gek van films, fan van Netflix en wil je graag reizen? Dan heeft Netflix nu de ideale baan voor jou. De streamingdienst wil namelijk werk gaan maken van Instagram en daarvoor is Netflix op zoek naar drie ‘Grammasters’. Het mooie is dat er ook nog eens een goedbetaalde baan aan verbonden is!

Wat moet de Grammaster doen?

Van de Grammaster wordt verwacht dat hij of zij naar historische film en televisielocaties zal reizen, overigens op kosten van Netflix 🙂 Op de diverse locaties moeten foto’s worden gemaakt en geplaatst op Instagram. Ook zullen er trips worden gemaakt naar filmsets van Netflix Originals. Voor je het weet sta je dus op de set van House of Cards, Fargo of Orange is the New Black. De kersverse Grammaster wordt telkens twee weken op pad gestuurd. Daarvoor staat ook nog eens een forse weekvergoeding tegenover van $2.000 dollar.

Hoe kun je Grammaster worden?

Grammaster worden is nog eens eenvoudig ook. Volg Netflix op Instagram en hashtag je beste drie Instagram-foto’s met #Grammaster. Netflix zal vervolgens de drie mensen kiezen, die de baan krijgen! Wil je meer weten over Grammaster? Lees hier alle informatie van Netflix over Grammaster.

Overigens zijn wij ook op Instagram te vinden! Wil je ons volgen? Klik dan hier!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?