Laatste nieuws over Netflix

Foutje in vertaling Netflix; PLL niet op zondag

Het bericht dat de tweede aflevering van Pretty Little Liars zondag al op Netflix staat blijkt niet te kloppen. Vanmorgen waren we nog verheugd toen we merkten dat er op Netflix stond aangegeven dat de volgende aflevering op zondag zou verschijnen, maar er is iets mis gegaan bij het vertalen van de tekst. Nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars verschijnen dus gewoon op dinsdag op Netflix.

Wij zagen het al helemaal voor ons, aanstaande zondag lekker rustig aan doen met de tweede aflevering van het zesde seizoen van PLL. Het viel dan ook een klein beetje tegen toen er toch twijfels over de juistheid van dit bericht ontstonden en deze twijfels ook bleken te kloppen. Hoewel het systeem duidelijk aangaf dat de volgende aflevering op zondag online zou staan (zie foto onder), stond er ergens anders weer dat het op dinsdag zou zijn.
PLL elke zondag op Netflix

Om aan alle onzekerheid een einde te maken hebben we contact opgenomen met de altijd vriendelijke helpdesk van Netflix en was de oorzaak al snel boven tafel, zoals in onderstaande foto te zien is. Het blijkt dus een foutje te zijn geweest bij het vertalen van de tekst. We kunnen nu dus voor zondag andere plannen maken, omdat er dan geen nieuwe aflevering van PLL voor ons klaar staat. Maar ach, dan is het ook alweer bijna dinsdag en dan kunnen we wél gewoon weer verder met Pretty Little Liars. Geen man over boord dus :)!

Netflix-klantenservice

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?