Laatste nieuws over Netflix

Franse actieserie Braqueurs verlengd voor tweede seizoen

Braqueurs keert terug voor een tweede seizoen. De Franse serie, die op Netflix ook door het leven gaat met de Engelse titel Ganglands, verscheen twee maanden geleden op de streamingdienst. Lang hoefde de streamgigant niet na te denken en gaf groen licht voor nog veel meer actie.

Gebaseerd op gelijknamige film

De serie Braqueurs is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2015 en geschreven door Julian Leclercq (die ook de film schreef) en Hamid Hlioua. Leclerc schreef ook mee aan de succesvolle thriller Sentinelle, waar Hlioua minder succesvol was met La Revolution. Samen hebben ze wel dus een succesvolle reeks afgeleverd.

Mehdi strijd tegen drugsbaron

Meesterdief Mehdi wil zijn familie beschermen en samen met zijn team wil hij het opnemen tegen een machtige drugsbaron. Het wordt al snel een zeer hevige strijd, verteld in zes afleveringen. Ruimte te over voor een vervolg en deze komt er nu dus ook. Op Netflix werd het een succes, want in de eerste maand werd de serie liefst 54 miljoen uur bekeken. Een releasedatum is nog niet bekend, mogelijk kan Braqueurs seizoen 2 eind 2022 al worden verwacht. En anders medio 2023.

De officiële aankondiging van Braqueurs seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?