Laatste nieuws over Netflix

Franse horrorserie Marianne verrassend gecanceld

Marianne krijgt geen tweede seizoen. De Franse horrorserie werd in september gelanceerd en vervolgens goed ontvangen. Daardoor is het opvallend dat Netflix ervoor heeft gekozen om toch geen tweede seizoen te bestellen van Marianne.

Goede scores voor horror

De reacties van kijkers op Marianne was goed, zo blijkt ook uit de cijfers op IMDb. Horror is een genre dat traditioneel laag scoort en een 7,5 als cijfer is dan ook meer dan goed. De eerste acht afleveringen van de serie smaakten dan ook naar meer, maar showrunner Samuel Bodin komt nu met het slechte nieuws.

Originele plan was drie seizoenen

“Er komt geen tweede seizoen van Marianne. Sorry hiervoor, wij balen er ook van. Hopelijk zullen we jullie weer zien bij nieuwe verhalen.” De Franse cinemasite Allocine meldt dat het originele plan was om drie seizoenen te maken. In Marianne draait het om een romanschrijfster die niet weet wat haar overkomt als blijkt dat haar gruwzame verhalen echt uitkomen. Ze gaat terug naar haar geboortestad om de demonen uit haar verleden te confronteren. Het resultaat is een angstaanjagende horrorserie.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?