Laatste nieuws over Netflix

Frontier op Netflix verlengd met derde seizoen

Netflix heeft van Frontier een derde seizoen besteld. De serie zag in 2016 het daglicht en inmiddels zijn er al twee seizoenen verschenen. Hier zal dus nog minimaal één seizoen bijkomen.

Samenwerking

Frontier is niet een productie van Netflix alleen. De streamingdienst heeft de wereldwijde streamingrechten in het bezit, maar in Canada valt de reeks onder Discovery. Dit zal ook voor het derde seizoen zo blijven.

Frontier seizoen 3 op Netflix

Frontier seizoen 3 zal uit zes nieuwe afleveringen bestaan en wordt in 2018 op Netflix verwacht. Het eerste seizoen werd in 2016 gereleased en is sinds 2017 op Netflix te zien in Nederland. Sinds eind november is ook het tweede seizoen beschikbaar voor streaming. In 2018 zullen er dus zes afleveringen bijkomen, met uiteraard weer een hoofdrol voor Jason Momoa.

Momoa speelt Declan Harp, een half Ier, half native American. In het verleden werkte hij voor Hudson’s Bay Company, maar zich daarna tegen het bedrijf keerde. Hij verzet zich tegen de pelshandel. Uiteraard wordt hem dat niet in dank afgenomen en wordt er vanaf seizoen 1 op hem gejaagd. Het wordt een gewelddadige en wrede strijd, maar Harp houdt voet bij stuk.

Ook in Frontier zal 3 zal er weer een hevige strijd zijn en vermoedelijk zullen ook Landon Liboiron, Alun Armstrong, Zoe Boyle, Jessica Matten, Allan Hawco en Katie McGrath weer hun opwachting maken in het nieuwe deel van Frontier.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?