Laatste nieuws over Netflix Trailers

Fuller House seizoen 1: De Trailer

Fuller House seizoen 1 Netflix
De fans van Full House kijken er al maanden naar uit: vanaf 26 februari komt met Fuller House het vervolg op de serie die in de jaren negentig zo populair was. Het verhaal van de familie Tanner trok miljoenen mensen naar de buis en dus kwam Netflix in 2015 met het geniale idee om een revival te maken: Fuller House.

Natuurlijk is er in Fuller House wel het een en ander veranderd. De tijd heeft immers niet stilgestaan. De cast is namelijk precies hetzelfde en het is de makers gelukt om bijna iedereen te strekken voor de reünie. Alleen Michelle, vroeger gespeeld door Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen, is er niet bij. De tweeling is druk met een andere carrière en zag het op dit moment niet zitten om hun acteercarrière nieuw leven in te blazen. Toch staat de deur voor de Olsen twins altijd open, zo lieten de bedenkers al eens weten.

Op Michelle na is de cast compleet en is ook gebruik gemaakt van de zelfde set, waar de opnames plaatsvinden. Iedereen is een jaartje ouder geworden en in seizoen 1 van Fuller House draait het om DJ Tanner (Candace Cameron). Ze is weduwe en moeder van drie kinderen. Ze keert terug naar haar oude huis in San Francisco en nu ze er alleen voor staat kan ze wel wat hulp gebruiken. Het knusse huis in San Francisco loopt al snel vol. DJ krijgt hulp van haar zus Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) en haar vriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber), maar natuurlijk zijn ook de andere Tanners gewoon van de partij in Fuller House seizoen 1.

Bekijk hier de trailer van Fuller House

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?