Laatste nieuws over Netflix

Fuller House seizoen 2 in december op Netflix

Fuller House seizoen 2 Netflix

Het nieuws waarvan je wist dat het zou komen is al daar: Fuller House krijgt ook een tweede seizoen op Netflix! Na het eerste seizoen op 26 februari werd razendsnel een tweede seizoen aangekondigd. De releasedatum daarvan is nu bekend gemaakt, want op vrijdag 9 december komen de nieuwe afleveringen.

Fans van Full House keken al maanden uit naar de lancering van Fuller House, het vervolg op de hitserie uit de jaren negentig. In februari was het zover en de reacties waren overweging positief. Natuurlijk waren er ook kijkers die de reünie minder geslaagd vonden, maar op IMDb kan de sitcom voorlopig nog rekenen op een dikke vette voldoende (7.2). Door hoeveel mensen er (wereldwijd) gekeken is naar Fuller House is niet bekend. Netflix doet daar, zoals we inmiddels van ze gewend zijn, geen uitspraken over.

Fuller House seizoen 2 komt op Netflix

Hoe hoog of hoe laag de kijkcijfers ook zullen zijn, we kunnen er vrijwel zeker van zijn dat Fuller House seizoen 1 een succes is. Netflix vaart immers op de vele data die het vergaart via het kijkgedrag van de abonnees. Het feit dat Fuller House seizoen 2 binnen twee weken werd aangekondigd zegt wat dat betreft genoeg.

Komen de Olsen Twins terug?

De vraag die opduikt: komen de Olsen Twins wel terug in het tweede seizoen van Fuller House? De Olsen Twins hebben hun bekendheid met name te danken aan hun rol in Full House. Zij speelden om en om de rol van Michelle Elizabeth Tanner. Inmiddels acteren de zusjes niet of nauwelijks meer en dus gaven ze de voorkeur aan hun eigen carrière, waardoor we het in Fuller House zonder de Olsen Twins moeten doen. De maker van de komedieserie heeft enige tijd geleden echter gezegd dat hij het niet uitsluit dat de Olsen Twins vroeg of laat toch nog te zien zijn in Fuller House. Mogelijk gaan de zusjes door het succes van het eerste seizoen toch overstag.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?