Laatste nieuws over Netflix

Fuller House krijgt vijfde én tevens laatste seizoen

Fuller House zal in het najaar van 2019 terugkeren voor het vijfde seizoen máár dat is dan ook gelijk het slotseizoen. Dit heeft Netflix bekendgemaakt. Er gingen nog voor de release van het vierde seizoen geruchten dat de serie zou worden gecanceld. Dat blijkt uiteindelijk dus niet het geval, maar er wordt na het komende seizoen wel een punt achter gezet.

Full House wordt Fuller House

In de jaren’80 en ’90 was Full House misschien wel de meest succesvolle en geliefde sitcom. Het moederloze gezin in San Francisco met twee doldwaze neven die hielpen met de opvoeding was zowel grappig als ontroerend. Het bepaalde een tijdsgeest en werd puur jeugdsentiment voor velen. Er was dan ook veel gejuich toen Netflix besloot om de serie een vervolg te geven door middel van Fuller House.

DJ Tanner in de hoofdrol

Die titel kon vrij letterlijk worden genomen, want het gezin Tanner was nog verder uitgebreid. Met de sprong in de tijd was de focus verlegd naar de nieuwe generatie, kortom de kinderen uit Full House waren nu zelf volwassen. DJ werd het hoofdpersonage, al zagen we bijna alle leden uit de originele serie terug in Fuller House mét uiteraard daarbij weer een nieuwe generatie.

Fuller House seizoen 5

Fuller House leverde inmiddels vier seizoenen af met in totaal 57 afleveringen. Daar komen in het najaar nog een vijfde seizoen bij, uit hoeveel episodes het slotseizoen zal bestaan is nog niet bekendgemaakt. Het nieuws over het laatste seizoen werd naar buiten gebracht door middel van onderstaande video.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?